ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зі сховок "Мерседеса" витягнули 50 старовинних монет та 25 орденів та медалей (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    81 переглядів
    УЖГОРОД - ОКНО В ЕВРОПУ - UA-REPORTER.COM

    Власником іномарки виявився мешканець Закарпатської області.

    Вчора, 24 вересня, близько 17.30 персонал відділу прикордонної служби «Вилок», який виконував службові обов’язки з охорони державного кордону України в пункті пропуску «Вилок» на напрямку руху «вибуття» на виїзд з України було припинено спробу незаконного вивозу з України старовинних монет, орденів та медалей, які були сховані в транспортному засобі.
    Так, під час прикордонного контролю у прикордонників виникли підозри щодо можливого переміщення заборонених предметів через державний кордон громадянином України мешканцем Закарпатської області на іноземній машині марки «Мерседес-Бенц».
    В результаті чого транспортний засіб був переведений зі смуги руху «зелений коридор» на смугу руху «червоний коридор» та під час огляду авто, прикордонники в багажному відсіку виявили приховані близько 50 старовинних монет та близько 25 орденів та медалей.
    Сума затриманих «скарбів» буде надана тільки після експертної оцінки, але можна припустити, що вона буде немала, повідомили у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

    0_1519-1.png
    0_1519-2.png
    0_1519-3.png
    0_1519-4.png

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору