ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Виноградівчанка заколола свого чоловіка ...вже вдруге!

    24 квітня 2024 середа
    57 переглядів
    Першого разу закарпатку засудили до умовного покарання.

    Днями до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з проникаючим пораненням черевної порожнини доставлено 51-річного місцевого мешканця.

    По дорозі до медичного закладу потерпілий, який знаходився і нетверезому стані, розповів лікарям, що тілесні ушкодження спричинив собі сам при падінні на арматуру. Ця версія викликала в правоохоронців підозру і вони вирішили її перевірити.

    На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що за місцем проживання потерпілого під час сварки на грунті виниклих неприязних відносин 52-річна його співмешканка схопила кухонного ножа та заподіяла йому проникаюче ножове поранення в область черевної порожнини. Налякана скоєним та побоюючись за життя чоловіка, вона викликала швидку допомогу. Жінка вже раніше судима за аналогічний злочин і перебуває на умовному терміні відбування покарання.

    На даний час винній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння) та судом щодо підозрюваної обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває досудове слідство, повідомили у Виноградівському РВ УМВС.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору