ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Президент підтримав електронну петицію про скасування застави для корупціонерів

    25 квітня 2024 четвер
    70 переглядів
    Президент відповів на пропозицію народу про скасування застави для корупціонерів

    Президент Петро Порошенко у відповіді на електронну петицію зазначив, що підтримує пропозицію про недопущення застосування до осіб, які підозрюються чи обвинувачуються у вчиненні тяжких чи особливо тяжких корупційних злочинів, запобіжного заходу - застави.

    Відповідна електронна петиція № 22/000215-еп "Відміна грошової застави для корупціонерів" розміщена на веб-сайті Офіційного інтернет-представництва президента України.
    «Необхідно законодавчо запровадити обмеження щодо застосування застави до високопосадовців, які підозрюються чи обвинувачуються у вчиненні корупційних злочинів. Саме тому одним із важливих завдань для парламенту є розгляд законопроектів із зазначеного питання та вироблення компромісу щодо законодавчих змін у частині обмеження застосування застави до корупціонерів», - зазначається у відповіді.
    У зв’язку з цим Верховній Раді запропоновано за результатами всебічного обговорення прийняти Закон, який би врегулював питання щодо застосування запобіжних заходів до осіб, які підозрюються чи обвинувачуються у вчиненні корупційних злочинів.
    Як повідомлялося,24 вересня президент відповів на три електронні петиції.
    Нагадаємо, 24 липня Порошенко підписав закон про дозвіл українцям підписувати електронні петиції і відправляти звернення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости