ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Споживачі нарощують борги перед "Закарпатгазом" - шаленими темпами!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    32 переглядів
    Борги закарпатців за спожитий газ сягнули майже 190 мільйонів гривень.

    З початку року заборгованість мешканців області за природний газ збільшилась більше ніж у 1,4 рази в порівнянні з минулим роком і станом на 1 вересня 2015 року складає 187,3 мільйона гривень.

    В той же час заборгованість побутових споживачів краю на аналогічний період минулого року становила 74,8 мільйона гривень.
    Значно зросли проблеми зі своєчасними розрахунками у споживачів після суттєвого підвищення ціни на блакитне паливо з 1 квітня. Найскладніша ситуація з оплатою у тих споживачів, які використовують газ для опалення своїх домоволодінь.
    "Традиційно, навесні-влітку, зі зменшенням рівня споживання газу, наші споживачі завжди намагались сплачувати за спожитий природний газ використаний взимку, тим самим зменшуючи розмір загальної заборгованості, - коментує директор ТОВ "ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ" Вікторія Томинець, – Але через значне здорожчання газу майже в 6 разів чимала кількість споживачів не в змозі розрахуватися за газ".
    Для своєчасних розрахунків з постачальником важливо здійснювати платежі за газ вчасно та в повному обсязі. У разі накопичення споживачами заборгованності Товариство змушено вдаватися до такого непопулярного заходу, як припинення газопостачання, повідомляє прес-служба ПАТ Закарпатгаз.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору