ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Меморіальний турнір пам’яті Євгена Городіштьяна провели в Ужгороді (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    83 переглядів
    Ужгород. Головний приз турніру пам’яті Євгена Городіштьяна.

    У День міста Ужгорода, 26 вересня, у спортивному залі вищого професійного торгівельного училища з ініціативи обласної федерації настільного тенісу було проведено меморіальний турнір пам’яті майстра спорту, колишнього голови Ужгородської міської федерації настільного тенісу Євгена Городіштьяна, який торік несподівано пішов з життя.

    Цей захоплюючий захід за участю 32 учасників змагань та родини Євгена Городіштьяна відкрив найстаріший майстер малої ракетки, почесний голова Ужгородської міської федерації настільного тенісу Віктор Романіченко. Голова обласної федерації з цього виду спорту Василь Маркович повідомив дружину та доньку Євгена Городіштьяна, що запроваджено перехідний пам’ятний кубок, який щорічно буде розігруватись серед кращих тенісистів Срібної Землі, а також передав родині від учасників змагань посильну матеріальну допомогу на виготовлення пам’ятника. Свій внесок зробив і Ужгородський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор Сергій Шпонтак), який встановив призи для переможців.
    На змаганнях панувала атмосфера гострого спортивного суперництва, де високу майстерність продемонстрували Іван Данкович, Олександр Могачі, Золтан Сіладі з Виноградівщини, Юрій Чигіль з Іршави, Іван Біров з Перечина, ужгородці Василь Маркович, Віктор Островський, Михайло Бердар, Василь Ільков, Юрій Чужа, Іван Повхан та інші учасники турніру, які були розподілені на три вікові групи.
    Серед спортсменів віком понад 60 років перше місце зайняв Василь Маркович. Кращим у віковій групі від 50 до 60 років став Іван Біров. Він також зайняв перше місце в останній віковій категорії, отримавши перехідний пам’ятний кубок імені Євгена Городіштьяна. Нагороди вручили почесний голова Ужгородської міської федерації настільного тенісу Віктор Романіченко та голова обласної асоціації ветеранів спорту Юрій Захаров. Родина Євгена Городіштьяна висловила щиру вдячність всім організаторам і учасникам цього пам’ятного турніру, який стане традиційним.

    Володимир Ільков, член президії обласної асоціації ветеранів спорту

    0_1716-1.jpg
    0_1716-2.jpg
    0_1716-3.jpg
    0_1716-4.jpg
    На ФОТО:
    - головний приз турніру;
    - на відкритті меморіального турніру пам’яті Євгена Городіштьяна;
    - під час змагань;
    - нагороду отримує Василь Маркович (праворуч);
    - родина Євгена Городіштьяна бере участь у нагородженні.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору