ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський ДАІшник постане перед судом за "незаконні" 100 доларів США та 500 гривень

    28 березня 2024 четвер
    66 переглядів
    ДАІ Закарпатської області повідомляє...

    За вказану суму неправомірної вигоди фахівець пообіцяв вплинути на керівника Центру, при прийнятті останнім рішення щодо пришвидшення процедури переоформлення транспортного засобу та виборі реєстраційних номерних знаків для автомобіля.

    Прокуратурою Закарпатської області завершено досудове розслідування та скеровано до суду для розгляду по суті матеріали кримінального провадження, по обвинуваченню фахівця Центру надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів з обслуговування Свалявського району УДАІ УМВС України в Закарпатській області у одержанні 100 доларів США та 500 гривень неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч.2 ст. 369-2 КК України).
    Як повідомив начальник слідчого відділу прокуратури Закарпатської області Іван Бітлян, за вказану суму неправомірної вигоди, фахівець пообіцяв вплинути на керівника Центру, при прийнятті останнім рішення щодо пришвидшення процедури переоформлення транспортного засобу та виборі реєстраційних номерних знаків для автомобіля.
    Відтак, був затриманий на «гарячому» працівниками УПСЗЕ УМВС України у Закарпатській області, повідомляє відділ організації прийому громадян,розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору