ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Активна молодь Ужгорода висунула Євгена Молнара кандидатом в депутати

    23 квітня 2024 вівторок
    145 переглядів
    На вибори Євген Молнар йтиме від політичної партії «Опозиційний Блок»

    У зв’язку з наближенням дати місцевих виборів ГО «Кардинальні зміни» спільно з ГО «Ужгородська Федерація Єдиноборств» провели установчі збори. На розгляд було представлено два питання: необхідність висунення кандидата на місцеві вибори до міської та обласної рад, а також обрання політичної сили, від якої кандидат буде йти на вибори.

    При обговоренні першого питання виступили декілька членів даних громадських організацій, які запропонували кандидатуру в особі Євгена Молнара, оскільки він досить багато зробив для міста та його мешканців, користується повагою серед місцевих мешканців та є прикладом для багатьох людей.

    За два роки громадської діяльності значно виріс в плані розуміння проблем суспільства. Оскільки він є членом виконавчого комітету Ужгородської міської ради, то зсередини знає процеси, які впливають на життя та розвиток краю: соціальні, економічні, політичні тощо.

    Саме така людина, як Євген, дійсно здатна на своєму власному прикладі довести, що депутати повинні працювати виключно на благо людей та розвиток краю.

    Оскільки питань щодо обрання саме запропонованої кандидатури в депутати не виникало, рішення на користь Євгена Молнара було прийнято одноголосно.

    При вирішенні, яку політичну силу представляти, було висловлено декілька різних думок. Після обговорення всіх представлених пропозицій остаточно зупинилися на тому, що Євген має йти на вибори від політичної партії «Опозиційний Блок».

    Таке рішення він цілком підтримав. Пояснив це тим, що основним критерієм для нього є можливість проявити себе як особистість, залишатися на своїй позиції та продовжувати рухатися в напрямку, в якому вже працював. А таку можливість надає саме ця політична сила.

    Тож, і друге питання також отримало всебічну підтримку. Остаточний варіант – на вибори Євген Молнар йтиме від політичної партії «Опозиційний Блок».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору