ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Начальника та інспектора митного посту "Ужгород" судитимуть на Закарпатті

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    УЖГОРОД - ОКНО В ЕВРОПУ - UA-REPORTER.COM

    Обидва затримані при одержанні неправомірної вигоди.

    Прокуратурою Закарпатської області завершено досудове розслідування та скеровано до суду кримінальне провадження за підозрою начальника відділу митного оформлення та його підлеглого інспектора МП «Ужгород», затриманих при одержанні чергової суми «регулярних поборів», які вони систематично вимагали та отримували від перевізників.
    Досудовим розслідуванням встановлено, що вказані працівники митниці за попередньою змовою групою осіб, одержували неправомірну вигоду від мешканців області за сприяння з використанням службового становища у безперешкодному митному оформленні транспортних засобів вказаних осіб та товарів, що ними переміщувались через митний кордон України.
    Працівникам митниці згідно санкції ч. 3 ст. 368 КК України загрожує покарання у вигляді позбавлення волі п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.
    Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору