ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Боєць 128 бригади отримав важкі поранення під час зустрічі з ворогом (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    67 переглядів
    Для лікування бійця 128 бригади необхідні дороговартісні медичні засоби.

    Чоловіку необхідна термінова допомога!

    21-річний військовослужбовець 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади Яросюк Євген 29 вересня був важкопоранений під час служби в зоні АТО біля Світлодарська. Після операції з тіла воїна лікарі витягнули 17 осколків. Два осколки досі залишаються в спині. Окрім цього, внаслідок обстрілів було обпечене обличчя та відкрита черепно мозкова травма.
    Про це йдеться у повідомленні, опублікованому у соцмережі Фейсбук.

    "Я був призваний 1 серпня 2014 року по повістці з Тернополської області с. (прохання не розголошувати). Сім місяців був у Дебальцевому. Коли вийшли з котла, нас на місяць відпустили додому, потім – назад на службу. Після Дебальцевого служив біля Світлодарська, це три . Саме там був поранений. Ми вийшли на позицію на блокпості і потрапили під обстріл, впав снаряд. Яросюк Євген. – "Після поранення оперативно відправили в госпіталь, потім – до Харкова,
    Для лікування бійця необхідні дороговартісні медичні засоби. "Тільки на уколи і крапельницю в день йшло до тисячі гривень. Зараз уколи відмінили, бо нирки почали боліти. За трубку для вакуумної терапії моя сім’я платить 55 євро, за мочалку (медичний засіб, який накладається на пошкодженій ділянці ноги) – півтори тисячі гривень. Трубок я вже не маю. Це вже остання", – показує Володимир Ожанський пристрій, який встановлений на його нозі.
    Також для відновлення шкіри обличчя потрібно дорогі мазі (Дерматікс ульта Гель, а також силіконові пластини тому що бинти тяжко видаляти)
    Просимо всіх небайдужих допомогти молодому захиснику. Він захищав наш з вами мир над головою.
    Картка приват банку: 4130 5145 4084 1850 Яросюк Євген
    ( Yarosjuk Evhenyj )
    Рідні друзі та батьки дякують вам за допомогу !
    Слава Україні!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору