ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Стоп бюрократії

    19 квітня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    Не всі органи державної влади підключені до Державного реєстру

    З 01 жовтня 2015 року усі органи державної влади не мають права вимагати від громадян паперові витяги, виписки та довідки з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

    Працівники органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади можуть і мають отримувати безпосередньо з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно і Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

    Однак, на сьогоднішній день не всі органи державної влади, органи місцевого самоврядування Закарпатської області підключені до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

    Так, до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно підключено Управління соціального захисту населення Виноградівської РДА, Центри надання адміністративних послуг Іршавської, Виноградівської районних державних адміністрацій та Виконавчого комітету Чопської міської ради. Подали документи та будуть підключені до реєстру ЦНАПи Міжгірської, Мукачівської, Перечинської РДА та ЦНАП Виконавчого комітету Мукачівської міської ради.

    Крім того, підключено до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно всі державні податкові інспекції Закарпатської області.

    Щодо підключення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців то, за інформацією, якою володіє головне територіальне управління юстиції, подано документи ЦНАПами Виноградівської, Іршавської, Мукачівської, Міжгірської РДА та Виконавчих комітетів Мукачцівської, Чопської міських рад для підключення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

    Управління державної реєстрації
    Головного територіального управління юстиції у
    Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору