ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фальсифікації під час виборів проводять не партії, а кандидати!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    79 переглядів
    Два кандидати на різних округах, але від однієї партії, є конкурентами.

    Нова система виборів настільки складно побудована, що здійснити фальсифікації навряд чи вдасться.

    Про це у своєму блозі написав позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО Олександр Бригинець.

    "Фальсифікації проводять не партії, а кандидати - ми всі знаємо, як це робиться. Але тепер для того, щоб кандидату пройти до міської ради, потрібно сфальсифікувати вибори не тільки на своїй ділянці, але і на деяких інших, якщо там є його внутрішньопартійні конкуренти.

    Два кандидати на різних округах, але від однієї партії є конкурентами. У певній ситуації одному з них, щоб пройти, треба опустити рейтинг іншого в його окрузі. Але там є люди, які працюють не на нього, а на його кандидата по даному округу ...

    Таким чином, основна перевага нової виборчої системи в порівнянні з попередньою - в тому, що система фальсифікацій надзвичайно ускладнюється. Включаючи такий спосіб, як приведення меншої кількості людей на вибори (зменшення явки). Адже зменшення явки може призвести до того, що припустимо, твоя політична партія набере на один мандат менше, і через це саме ти і не пройдеш.

    Тому мені здається, що, як мінімум, на цей раз далеко не всі розберуться, яким чином застосувати фальсифікації. І можна сподіватися, що цього разу вибори пройдуть більш-менш чесно", написав він.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору