ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті правоохоронець відмовився надати допомогу чоловіку, якому погрожували пістолетом

    28 березня 2024 четвер
    66 переглядів
    Закарпатцю довелось відправитись по допомогу самотужки, без міліції!

    Ця надзвичайна подія сталася у Виноградові.

    Нещодавно в одному із кафе Виноградова трапилась історія, деталі якого стали відомими тільки тепер. Зі слів потерпілого, після зауваження одному молодому хлопцю з компанії, яка відпочивала в кафе по вулиці Чкалова, хлопці, які були напідпитку, хотіли спочатку його побити, а потім почали переслідувати на машині зі словацькими номерами, погрожуючи при цьому пістолетом. Чоловік одразу повідомив про інцидент Виноградівський райвідділ міліції, але на місце події так ніхто і не приїхав. Йому сказали - "прийдіть до нас і напишіть заяву".

    Після розголосу в ЗМІ, Виноградівський РВ УМВС опублікував спростування з таким змістом: "Повідомлення, яке надійшло від мешканця міста Виноградів про те, що невідомі громадяни погрожують йому пістолетом одразу ж було зареєстроване в журналі Єдиного обліку і на місце пригоди було направлено наряд державної служби охорони та групи патрульної служби, що у той період патрулювали місто і знаходилися в районі скоєння події.

    Заявник в той же час приїхав до райвідділу, де заявив про дане правопорушення і разом з резервною слідчо-оперативною групою виїхав на місце пригоди. Вказаного автомобіля і громадян на місці пригоди виявлено не було, працівники міліції опитали можливих свідків та очевидців даної події і провели заходи щодо виявлення даних осіб. Правоохоронці встановили особи громадян. Триває перевірка щодо всіх обставин події. По її завершенні буде вирішено питання щодо наявності в діях осіб кримінального правопорушення передбаченого статтею 129 Кримінального кодексу України ( Погроза вбивством)."

    Паралельно, Федір Щубер подав звернення від ГФ "Апологет" у міськвідділ міліції, і отримав днями відповідь.
    0_2276-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору