ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За останній тиждень в Мукачеві стріляли вже вдруге (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    У закарпатському Мукачеві знову стріляли!

    Але в міліції намагаються заспокоїти, мовляв, у місті все спокійно.



    Бурхливе Мукачево. Тут знову стріляли. Днями з гранатомета потрапили в торговий центр. Вночі мешканці мікрорайону на околиці Мукачева прокинулися від звуків вибуху. Вони долинали з торгового центру.


    "Якось так пролетіло і такий вибух, що ми думали, що і горить, бо з того боку було, як дим диміло. Два вибухи ніби було, один, другий відразу. Бомбанули так, що діти підскочили", - розповідає мешканка багатоповерхівки в Мукачеві Вікторія.


    У цьому торговому центрі продають сантехніку та системи для опалення. У приміщенні бухгалтерії на п'ятому поверсі експерти знайшли осколки хвостової частині "РПГ 18". Вибуховою хвилею вибило два вікна. На момент вибуху в приміщенні нікого не було. Самі співробітники фірми говорити про те, що сталося - не хочуть.


    Власник фірми, яка знаходиться в торговому центрі, політикою не займається, на виборах не балотується. У міліції виключають політичну складову вибуху.


    "За вказаною провадженням висунуті дві робочі версії. Перша версія - скоєно з хуліганських спонукань, а другу версію пов'язуємо з його підприємницькою діяльністю, у тому числі через неприязні відносини", - каже заступник начальника Мукачівського РВ УМВС Михайло Петрище.


    Розслідування проводиться за фактом хуліганства з використанням вогнепальної зброї. За останній тиждень в Мукачеві стріляють вже вдруге. Але в міліції намагаються заспокоїти, мовляв, у місті все спокійно. "Зараз ситуація в місті стабільна, контрольована".


    У міліції запевнили, що розшукують того, хто роз'їжджає по місту з гранатометом. Нагадаємо, наприкінці липня в селі Залужжя з ручного протитанкового гранатомета обстріляли рибний магазин. Тих, хто стріляв, так і не знайшли.


    ВІДЕО телеканалу "Інтер" дивитися з 45 хвилини 25 секунд.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору