ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ПП "Чоп": Офіційний представник Монголії попався на контрабанді цигарок і наркопігулок

    25 апреля 2024 четверг
    32 переглядів

    Вчора на Закарпатті прикордонниками і митниками за спробу незаконного переміщення тютюнових виробів затриманий голова торгового представництва Монголії в Російській Федерації.

    Як повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ і зв'язків з громадськістю Державної прикордонної служби України, громадянин Монголії їхав через українсько-словацьку межу на автомобілі «Хонда» із службовими номерами і пред'явив для контролю службовий закордонний паспорт. Він повідомив, що їде до Чехії «по роботі».

    Які справи має за кордоном мандрівник, показав огляд транспортного засобу. Спільна прикордонно-митна оглядова група пункту пропуску «Тиса» знайшла в машині торгового представника 1500 пачок сигарет «L&M» українського виробництва. Тютюнові вироби були заховані від контролю в дверцях машини і в задньому сидінні, передає УНІАН.

    Прес-секретар Чопського прикордонного загону Роман Стахів уточнив, що крім контрабандних цигарок в аптечці автомобіля прикордонники знайшли також 12 таблеток "Белергамін", що входять до переліку препаратів психотропної дії.

    Контрабандні чигарки вилучені, вирішено й питання про вилучення транспортного засобу. Загальна вартість вилученого - 38,5 тисяч гривень.
    На Закарпатті 15 тисяч пачок контрабандних цигарок "Класік" зупинили тільки за допомогою ...стрільби!
    Чоп: У поляка знайшли 1,5 тис. пачок цигарок
    Цигарки в Угорщину через Закарпаття вивозять ...вантажівками!
    У пункті пропуску "Вилок" у закарпатця вилучені 1764 пачок цигарок різних марок та мікроавтобус «Фольксваген-Т 4»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору