ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті обговорили підсумки роботи податківців за три квартали

    28 березня 2024 четвер
    64 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    Напередодні працівники оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області підвели підсумки своєї роботи протягом 9 місяців 2015 року.

    Так, до Єдиного реєстру досудових розслідувань за їхніми матеріалами внесено 40 кримінальних проваджень. В основному – ухилення від сплати податків (18 фактів); незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (10); привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (5); виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання марок акцизного податку (2) та інші.
    По закінченим кримінальним провадженням відшкодовано завданих державі збитків на загальну суму – 5 млн 342 тис. грн.
    За результатами протидії незаконному відшкодуванню податку на додану вартість, протидії схемному й фіктивному відшкодуванню цього податку з початку року виявлено 4 факти незаконної заявки на загальну суму понад 1 млн 205 тис.грн. Розпочато досудові розслідування.
    Наразі з метою посилення ефективності заходів щодо протидії незаконному виготовленню та обігу підакцизних товарів, оперативне управління ГУ ДФС у Закарпатській області проводить на території області операції «Акциз-2015» та «Нафтопродукт -2015». Варто зазначити, що серед ряду оперативно-профілактичних заходів, що тривають в області, – операція «Рубіж-2015». В ході її проведення, співробітниками податкової міліції краю надано 29 орієнтувань до Закарпатської митниці ДФС щодо можливих порушень митного та податкового законодавства.
    Нагадуємо, що допомогти виявити порушників у сфері реалізації фальсифікованих та недоброякісних підакцизних товарів може будь-хто з громадян. У випадку виявлення підозрілої або підробленої підакцизної продукції, інформуйте співробітників оперативного управління ДФС області за тел.: 2-49-11 та 61-29-84.
    Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости