ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ростислав Бегеш :"Я іду на вибори, щоб допомогти людям!"

    24 квітня 2024 середа
    72 переглядів
    Ростислав Бегеш, кандидат у депутати Ужгородської міської ради

    Вибори - то унікальний випадок, коли раз у декілька років громадяни держави можуть змінити неефективну, часто корумповану і зухвалу місцеву владу. Від нашої активності та громадянської позиції залежить на багато років вперед наше подальше життя, життя наших дітей, батьків, близьких.


    А ще маю надію, що після цих виборів у людей зникнуть стереотипи стосовно кандидатів, які, йдучи на вибори, лише багато обіцяють та нічого не виконують. Особисто я не належу до таких, бо ніколи і ні від кого не відвертався. Та й батьки мене навчили шанувати людей і дотримуватися слова. Ніколи не забуду дорогу до своїх виборців. Та чесно потрібно сказати самим собі: ми до сьогодні обирали таких депутатів, які наступного дня забували дорогу до своїх виборців, зате свої власні питання вирішували в першу чергу.

    Скажу так: я відстоював справедливість як журналіст та голова правління ГО "Спеціальний контроль", так і буду продовжувати цю справу. До речі, люди це пам’ятають і щиро дякують. Повірте, такі моменти я дуже ціную, адже нічого у світі важливішого немає за людяність і духовність. Бо якщо матимемо чисті душі, то й справи наші будуть світлими та чистими, відповідно і люди – заможними.

    І насамкінець хотів би додати, що до Ужгородської міської ради необхідно делегувати чесних та порядних людей. Вибачте за нескромність, але мої слова ніколи не розходилися з діями, і я ніколи нікого не зраджував. Вважаю, що в міськраді мають бути розумні люди, які знають, як діяти, вміють бути принциповими і відстоювати позиції простого народу. Якби у нас усі депутати дотримувалися цих простих принципів, то ми мали б зразкову Ужгородську міську раду . Наразі ж маємо лише лобістські потужні бізнесові групи , яким не до інтересів городян. Це ганьба для Ужгорода! Хочу, щоб депутат дійсно вмів захистити людину. Я це вмію робити і робитиму не лише як депутат якщо ви мене оберите.
    Дорогі ужгородці! Я, як і ви, прагну бачити наше життя мирним, заможним і щасливим, виховати нове покоління патріотів, для яких Україна, її незалежність і суверенітет є найвищими цінностями. На даному етапі ми не прагнемо захмарних здобутків. Ми команда "Опозиційного блоку" боремося за елементарне і знаємо, що зрештою змінимо життя на краще. Дорогі мої виборці, мешканці вулиць Богомольця,Грушевського 62 -78, Вайди, Заньковецької 28-33,37,39,77, Міксата, Комунальників, Чапека, Міцкевича 2/16, Погорєлова, Старицького, Тлехаса 81-86, Тобілевича я прошу вас, проголосувати за мене як кандидата в депутати Ужгородської міської ради. Проголосуйте за "Опозиційний блок" . Вашу довіру ми ніколи не підведемо .
    З глибокою шаною та повагою до вас кандидат у депутати до Ужгородської міської ради по виборчому округу № 31 - Ростислав Бегеш

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору