ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Головне – турбота про людей! (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    62 переглядів
    Смачний бограч – від профспілкового лідера Івана Зелінського.

    Такий принцип сповідує профспілковий лідер Іван Зелінський.

    Чимало добрих справ на рахунку обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (голова Іван Зелінський). Галузева профспілка здійснює соціально-економічний захист працюючих, контроль за виконанням зобов’язань колективних договорів на підприємствах галузі, організовує оздоровлення працюючих та членів їх сімей, колективне дозвілля спілчан, сприяє розвитку масової фізкультури і спорту тощо. На балансі галузевої профспілки – дитячий оздоровчий заклад «Барвінок», який отримав відзнаку Федерації профспілок України у номінації «Кращий заклад оздоровлення та відпочинку дітей».
    У вирішенні усіх цих питань, співпраці з органами влади та місцевого самоврядування, забезпеченні життєдіяльності підприємств галузі, турботі про людину праці проявляються організаторські здібності Івана Зелінського, якого як професіонала-господарника, громадського діяча, ділову людину знають люди по роботі в профспілці, а раніше – керівника ЖЕКу №8 в м. Ужгороді. Мешканці вулиць Генерала Свободи, Челюскінців, Академіка Корольова в обласному центрі переконані, що у разі обрання його депутатом Ужгородської міської ради він, як завжди, буде людиною слова і діла, піклуватиметься про людей, відстоюватиме їх інтереси.
    Головне для Івана Зелінського – робити все особистим прикладом: бути патріотом України, дбати про людей, оздоровлювати дітей, готувати смачний бограч і навіть… ставати «моржем».

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора
    0_2778-1.jpg
    0_2778-2.jpg
    0_2778-3.jpg
    0_2778-4.jpg
    0_2778-5.jpg
    На фото:
    - смачний бограч – від Івана Зелінського;
    - у дитячому оздоровчому закладі «Барвінок»;
    - на відкритті обласної галузевої спартакіади профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення;
    - проблеми дитячого оздоровлення обговорюють (зліва направо): заступник голови облпрофради Василь Захарець, директор виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ігор Сегляник, ветеран профспілок Павло Орос, голова обласної організації профспілки працівників ЖКГ Іван Зелінський;
    - флешмоб – з національним прапором України;
    - в здоровому тілі – здоровий дух.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору