ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Студенти УжНУ отримали подарунок від "КОМІНВЕСТБАНКУ" (ФОТО)

    20 квітня 2024 субота
    77 переглядів
    Закарпаття. КОМІНВЕСТБАНКОМ придбано 5 нових комп’ютерів та один кінопроектор

    У ці дні найпрестижніший ВУЗ Закарпаття – Ужгородський національний університет - святкує своє 70-річчя. До цієї вагомої дати приурочено багато цікавих подій, серед яких і облаштування КОМІНВЕСТБАНКОМ комп’ютерного кабінету на математичному факультеті.

    Сьогодні в УжНУ з приємною місією завітали й представники КОМІНВЕСТБАНКУ: заступник Голови Правління Юрій Журкі та керівник відділу маркетингу банку Інна Воронич, до речі, теж випускники цього ВУЗу.
    «З Ужгородським національним університетом у нас завжди були приязні дружні стосунки. І у цей ювілейний рік нам вдалося реалізувати кілька цікавих проектів. Так, за підтримки КОМІНВЕСТБАНКУ облаштовано кабінет кафедри міжнародних відносин та закуплено нові комп’ютери для математичного факультету УжНУ. Згадуючи на якому обладнанні навчались ми свого часу сподіваюсь, що ці реалізовані проекти дійсно допоможуть вашому навчанню і розвитку», - розповідає Юрій Журкі.
    0_2785-1.jpg
    До слова, на сьогоднішній день матеріально-технічна база факультету є дуже застарілою. Декілька комп’ютерних класів факультету облаштовані технікою ще 1996 року випуску. Окрім того, на базі цих класів займаються й представники інших факультетів УжНУ. Саме тому облаштування саме цієї важливої складової навчального процесу визначено пріоритетом у співпраці між КОМІНВЕСТБАНКОМ і закарпатським ВУЗом.
    0_2785-2.jpg
    Всього КОМІНВЕСТБАНКОМ придбано 5 нових комп’ютерів останнього покоління і один кінопроектор, що дає можливість підняти підготовку професійних кадрів на якісно вищий рівень.
    "Аплодуємо нашим спонсорам. Ми всі розуміємо що з комп’ютерною технікою треба дружити, тому ці комп’ютери допоможуть нашим студентам здобути нові знання, практичні навички та реалізувати свої програми. Висловлюю щиру подяку КОМІНВЕСТБАНКУ загалом, та Голові Правління, Мирославу Гісему, зокрема. Приємно, що є люди які ідуть нам на зустріч і допомагають університету", - каже заступник декана з навчальної роботи Анатолій Штимак.

    Відтак, представникам «КОМІНВЕСТБАНКУ» вручили Подяку від університету.
    0_2785-3.jpg
    0_2785-4.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору