ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Абсолютну більшість у Берегівській райраді вперше матимуть представники угорських партій

    19 квітня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    Угорці впевнено лідирують на Берегівщині

    За попередніми даними на місцевих виборах у Берегівському районі найбільшу кількість голосів отримала партія КМКС – понад 6500, що складає 30 відсотків від загальної кількості тих, хто проголосував.
    На другому місці Єдиний центр з майже 4000 голосами. Замикає трійку переможців УМДС, в активі якої близько 3500 голосів.

    Про це повідомив голова районного осередку КМКС Йосип Шін, який очолює список своєї політичної сили.
    Його колега з УМДС Ласло Горват теж підтвердив наведені дані. Крім цього, він назвав села, де на округах упевнено лідирують його однопартійці. Це – Горонглаб, Чома, Астей, Мачола, Шом, Гат, Яноші. А от КМКС найбільше голосів довіри одержала в Запсоні, Великій Бийгані, Дийді, Великих Берегах, Гуті, Батьові.
    “Попередні показники свідчать про те, що в майбутній районній раді абсолютну більшість вперше матимуть представники угорських партій”, - підтвердив Голосу Карпат Йосип Шін.
    У трьох округах по виборах депутатів обласної ради теж переконливу перемогу здобули угорські сили. Найімовірніше, район у крайовому парламенті представлятимуть Чаба Пейтер і Міклош Товт з УМДС та Гейза Гулачі з КМКС.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору