ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородську мерію знову "замінували"!

    28 березня 2024 четвер
    63 переглядів
    Сесію Ужгородської міськради через "міну" перенесли на 15.00.

    А тому сесію перенесли на 15.00.

    Сьогодні на початку засідання сесії Ужгородської міської ради, коли наочно спостерігалась недостатня кількість депутатів для проведення засідання, міський голова Віктор Погорелов, посилаючись на повідомлення про замінування, оголосив про перерву у сесії.

    У сесійній залі на час планованого початку сесії кворуму для відкриття засідання не було.

    Відтак, за кілька хвилин, так і не розпочинаючи роботу, мер Віктор Погорелов заявив про повідомлення щодо можливого замінування будівлі міської ради.

    Інформацію про нове «замінування» зустріло сміх у залі і обурення громадських активістів й окремих депутатів. Представники ще поки чинного депутатського корпусу згадували, що місто вже глузує з нездатності депутатів зібратися на сесію, а засідання перетворються на клоунаду.

    З огляду на це, міського голову попросили однозначно забезпечити присутність депутатів у залі для роботи, і лише в такому випадку скликати засідання. Після чого, посилаючись на повідомлення про замінування, Віктор Погорелов оголосив перерву у сесії до 15.00 нинішнього дня, а всіх пристуніх попросили залишити будівлю міськради.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору