ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські сенсації. Куди поділися гроші Жеваго?

    28 березня 2024 четвер
    79 переглядів
    Качур прокоментував заяви Москаля про $400 тисяч на його мерську кампанію

    Кандидат у мери Ужгороді від Солідарності запевнив, що йому нічого не відомо про внески та суми на його виборчу кампанію від банку "Фінанси та кредит" Костянтина Жеваго, про що розповів голова Закарпатської ОДА.

    – Я не отримував ні 100, ні 200, ні 300, ні 400 тисяч доларів від жодного з депутатів ВР. Відповідально про це наголошую – я не отримав жодного долара на свою кампанію. Про те, звідки Москаль взяв таку інформацію, варто запитати у нього, – сказав Михайло Качур.

    Москаль розповів про політичну корупцію в Солідарності на $400 тисяч

    А тепер: хто бреше? 360 тисяч гривень – це близько 15 тис. доларів. Зіставимо з агітаційними та організаційними масштабами роботи штабу М.Качура: маса білл-бордів (частина яких з’явилася ще до початку виборчої кампанії), плакати, листівки, газети, календарики, численні публічні «акції», «винагороди» самим працівникам штабу, агітаторам, членам комісій та спостерігачам на більш ніж 70 виборчих дільницях … І все це – за 15 тисяч доларів? Не треба робити з нас ідіотів. Маємо всі підстави припускати, що були й інші гроші, причому – чималі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору