ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівські учасники АТО без житла не залишаться!

    20 квітня 2024 субота
    43 переглядів
    В Мукачеві для учасників АТО куплять 4 квартири.

    Мукачівська міська рада оголошує конкурс з придбання-передачі на первинному та вторинному ринку у комунальну власність житла для передачі сім'ям загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь в АТО та потребують поліпшення житлових умов.

    Закупівлі підлягають дві трикімнатні квартири загальною площею не більше 73,5 кв.м. кожна, вартістю не більше 696 тис. 734 грн.; та дві двокімнатні квартири загальною площею не більше 52,5 кв.м. кожна, вартість однієї квартири – не більше 496 тис. 304 грн.
    Стан квартир повинен відповідати вимогам ст. 50 Житлового кодексу України по благоустрою та впорядкованості, з усіма комунальними зручностями, які не потребують капітального ремонту, у квартирах обов’язково мають бути виконані внутрішні опоряджувальні роботи.
    Квартири повинні бути облаштовані автономним опаленням, каналізацією, електроенергією та водопостачанням. В запропонованих квартирах не повинно бути самовільних перебудов та переобладнань, документація повинна відповідати дійсності та законності.
    За квартирою не повинна рахуватись заборгованість по квартирній платі та комунальним послугам (електро-водо-газо-відведення, вивіз сміття, користування ліфтом та інші платежі).
    Всі витрати, пов’язані з нотаріальним посвідченням договору купівлі-продажу, сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов’язкових платежів) несе продавець.
    Не підлягають закупівлі:
    квартири, які знаходяться у ветхих та аварійних будинках або таких, що підлягають зносу;
    квартири, відносно яких є судові спори, накладено заборони, арешти.
    Пропозиції від фізичних та юридичних осіб щодо продажу житла для придбання його у комунальну власність територіальної громади міста подаються на ім'я міського голови до виконавчого комітету Мукачівської міської ради (вул. Пушкіна, 2, м. Мукачево, каб. № 12 для фізичних осіб та каб. № 41 для юридичних осіб) протягом 10 днів з моменту розміщення в засобах масової інформації та на офіційному сайті Мукачівської міської ради, а саме до – 17.11.2015 р. Конкурс відбудеться 19 листопада 2015 р.
    Мукачівська міська рада

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору