ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Головою Пилипецької сільської ради обраний Василь Готра

    29 березня 2024 п'ятниця
    335 переглядів
    Перша сесія новообраного депутатського корпусу відбулася у Пилипці.

    Результати місцевих виборів оголосили офіційно.

    Щоправда з мандатами депутатам трошки прийдеться зачекати, а от сільські голови, принаймні на Міжгірщині, приступили до виконання своїх обов’язків. Переважно перемогу святкували колишні очільники населених пунктів, та це аж ніяк не стосується курортних сіл: Пилипець, Подобовець та Розтока. Там без особливих труднощів перемогу здобув Василь Готра – молодий, успішний адвокат. Новообраний голова набрав 472 голоси, що у підсумку більше, аніж в усіх кандидатів разом узятих.

    У четвер Пилипецький сільський голова Василь Готра зібрав першу сесію. Новообраний склад був майже в повному обсязі, за винятком одного депутата. Насампочатку кожен дав присягу чесно служити українському народу. Далі таємним голосуванням обрали секретаря. Василь Васильович запропонував колишнього – Наталію Федорівну Кіс. У підсумку волевиявлення депутатів переважна більшість була за. З-поміж питань й обрання членів виконкому. Замість дев’яти членів виконкому, як було раніше, Василь Готра запропонував п’ятьох: Сергія Зубанича, Мар’яну Русин та Руслана Дудіша. Секретар та голова Пилипецької сільської ради увійшли автоматично у виконавчий комітет.

    Василь Готра попросив депутатів забути про обіцянки й приступити до конкретних справ. Першочерговими назвав питання залучення інвесторів й вивезення сміття. Також Василь Васильович наголосив, що землі , які були в оренді і не використовувались, потрібно повернути громаді. А вже наступної сесії сформують постійні комісії. Відтак сільський голова побажав усім успіху й подякував за підтримку.

    Віталій Біровчак

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору