ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ціна на газ для населення до 2007-го року підвищуватися не буде!

    25 апреля 2024 четверг
    17 переглядів

    Прем’єр-міністр Віктор Янукович заявив про збереження незмінними цін на газ для населення до кінця року. Про це Янукович сказав на прес-конференції в Сімферополі, куди він прибув із Сочі, де в рамках саміту Євразійського економічного співтовариства проводив переговори з російською стороною щодо газу.

    «Я можу сказати однозначно, що до кінця року ціна 414 гривень (за тис. куб. м) підвищуватися не буде. Для населення ми її будемо тримати», – сказав він, повідомляють «Українські новини».

    Він зазначив, що впевненість в цьому йому дають результати переговорів з російською стороною, де сторони домовилися зберегти ціни на газ для України не вище 95 доларів за тис. куб. м до кінця року.

    Янукович також зазначив, що уряд буде старатися, щоб і в 2007 році ціни на газ для населення залишалися стабільними.

    Нагадаємо, що Янукович перебував в Сочі 15-16 серпня на саміті Євразійського економічного співтовариства.

    У Сімферополі у прем’єра запланована зустріч з Президентом Віктором Ющенком.

    З 1 липня Національна комісія регулювання електроенергетики підвищила тарифи на газ для населення на 85% – до 40,7-44,4 коп./куб. м.

    Комісія також підвищила граничний рівень оптової ціни на газ для підприємств, що постачають газ для населення, на 79,22%, або на 183 грн./тис. куб. м, – до 414 грн./тис. куб. м.

    2 лютого «Нафтогаз України» і «РосУкрЕнерго» створили спільне підприємство – закрите акціонерне товариство «УкрГаз-Енерго» для постачань газу в Україну.

    Тоді ж «УкрГаз-Енерго» і «РосУкрЕнерго» підписали контракт на постачання газу в Україну по 95 доларів за тис. куб. м до 2011 року.
    Росія і Україна узгодили параметри цін на газ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору