ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Виконати план осіннього призову закарпатській Тячівщині не вдалося

    23 квітня 2024 вівторок
    76 переглядів
    У всьому Тячівському районі не набралося 27 призовників!

    З Тячівського району на строкову службу мали відправити 27 людей у ході осіннього призову. Виконати це завдання не вдалося.

    Проблеми призовної кампанії обговорили на нараді у райдержадміністрації. Про ситуацію інформував заступник військового комісара Тячівського РВК Юрій Клюшник. Він нагадав, що саме керівники органів місцевого самоврядування разом з начальниками військових облікових столів відповідають за оповіщення та доставку призовників на проходження медичної комісії.
    На жаль, не всі голови рад відповідально виконують ці обов'язки. Призовників наразі доставили лише населених пунктів Бедевля, Вонігово, Дубове, Калини, Нересниця, Терново і Солотвино. В інших селах охочих служити не знайшлося.
    Тому на місцях вирішили посилити організаційну та інформаційно-роз'яснювальну роботу серед призовної молоді. В РДА наголосили, що держава збільшила соціальний захист військовозобов'язаних: призовникам, які йдуть до Збройних Сил, виплачуються одноразово дві мінімальні заробітні плати. Солдатів не направляють у зону АТО, всі вони проходитимуть службу на місці постійної дислокації частини.
    Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости