ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

П′яний чоловік до смерті забив свою жінку

    24 квітня 2024 середа
    72 переглядів
    Від алкоголю до вбивства один крок

    Жінка померла в реанімації від розриву селезінки та геморагічного шоку.

    52-річний житель с.Луг Рахівського району, перебуваючи в стані алкогольного сп′яніння, взявся «виховувати» кулаками свою 50-річну співмешканку. Від розриву селезінки та геморагічного шоку жінка померла в реанімації. Вбивцю затримала поліція.
    В чергову частину Рахівського відділення поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено у важкому стані жінку. Невдовзі потерпіла померла. Справою зайнялись правоохоронці.
    З′ясувалося, що 50-річну жительку с.Луг Рахівського району побив удома нетверезий співмешканець.
    Від ударів кулаками й ногами в нещасної стався розрив селезінки, і вона померла від внутрішньої кровотечі…
    Убивцю взято під варту, він зізнався у скоєному. Триває слідство, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області.

    Це вже не перша трагедія в с. Луг в цьому році. Ще на початку весни мешканка села Луг повідомила дільничного інспектора міліції, що виявила мертвою 27-річну сусідку на ліжку в спальній кімнаті покійної.

    На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Працівники міліції з’ясували, що жінка померла внаслідок ножового поранення в область шиї, яке їй наніс співмешканець.

    В ході опитування 29-річний чоловік розповів правоохоронцям, що під час розпивання спиртних напоїв між ними виникла сварка, через що він схопив кухонний ніж та наніс співмешканці удар в шию.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору