ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Легіонер" підкорив Говерлу

    29 марта 2024 пятница
    24 переглядів

    Протягом минулого тижня, з 16 по 20 серпня, на території Закарпатської області поблизу селища Лазещина тривав Всеукраїнський спортивно-патріотичний табір «Легіонер», який щороку проводить Всеукраїнська молодіжна організація «Національний Альянс», повідомив "Майдан".

    У таборуванні взяло участь близько 80 молодих людей з різних регіонів України: Волинь, Рівне, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Київ, Полтава, Луганськ, Донецьк. Більшість учасників табору – члени Національного Альянсу. Крім того, до табору на запрошення приїхали представники молодіжних організацій Білорусі – «Молодий Фронт» та «Отпор».

    Для учасників заходу була передбачена насичена програма, яка складалась з двох частин – спортивної та розумової. Кожного дня молодь слухала цікаві розвиваючі лекції на історичну, ідеологічну та суспільно-політичну тематику. Проводились спортивні змагання з регбі, армреслінгу, футболу, боксу, волейболу.

    Цікавим стало і підняття молодих хлопців та дівчат на вершину найвищої точки України – Говерли. Ті, хто піднімався на гору вперше, отримали не лише втому, а й величезне задоволення від побаченого.

    Такі заходи згуртовують молодь, допомагають перевірити силу волі, витривалість. Тут молоді люди мають змогу відпочити від звичного буденного життя, завести нові знайомства та збагатитись розумово.
    Закарпатська "Школа життя" — для життя!
    "Книгу рекордів Стужиці" упорядкували на Закарпатті
    Під закарпатською Говерлою "кучкувалися" молоді лідери з різних регіонів України
    Міжнародний молодіжний юрт-табір відкрився у закарпатських Шаланках

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору