ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські та львівські судді "засідають" разом із членами ВКК суддів України

    24 квітня 2024 середа
    91 переглядів
    В Ужгороді - семінар для суддів Закарпаття та Львівщини.

    На виконання вимог ст. 90 ЗУ «Про судоустрій і статус суддів» Національна школа суддів України, що забезпечує підготовку висококваліфікованих кадрів для судової системи 17-18 листопада 2015 року в м. Ужгород в приміщенні Апеляційного суду Закарпатської області проводитиме семінар на тему: «Застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини при здійсненні правосуддя».

    До участі у заході запрошені судді місцевих судів та Апеляційного суду Закарпатської області.
    Метою семінару є поглиблення знань суддів щодо практики Європейського суду з прав людини по застосуванню окремих положень Європейської Конвенції, а саме: ст. 1 Першого протоколу (Право на мирне володіння майном), ст. 6 Конвенції (Право на справедливий суд), ст. 5 Конвенції (Право на свободу та особисту недоторканність) ст. 8 Конвенції (Право на повагу до приватного і сімейного життя) ст. 2 Конвенції (Право на життя) та ст. 3 Конвенції (Заборона катування).
    Організатори заходу – Вища кваліфікаційна комісія суддів України, Львівське регіональне відділення Національної школи суддів України спільно з Апеляційним судом Закарпатської області.
    Прохання до представників ЗМІ - з питань висвітлення заходу звертайтесь, будь ласка, до прес-секретаря Апеляційного суду Закарпатської області Мирослави Бєлогурової за тел.: (0312) 61-40-79, (099)-183-63-51, або пишіть на електронну пошту : [email protected] до 16 листопада 2015 року.

    Довідкова інформація: Львівське регіональне відділення Національної школи суддів України підтримує практику впровадження Європейського вибору суспільства шляхом подолання недоліків національної правової системи та приділяє належну увагу досконалому вивченню правил застосування та адаптації національного законодавства до Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практик Європейського суду з прав людини при здійсненні правосуддя. На базі Львівського регіонального відділення НШСУ упродовж 2014-2015 р. було проведено ряд семінарів з підвищення кваліфікації суддів щодо вивчення положень Європейської Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод.

    Прес-служба Апеляційного суду Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору