ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

МТС перетворюється на vodafon. Стали відомі деталі тарифів

    23 квітня 2024 вівторок
    72 переглядів
    МТС стає vodafon

    Сьогодні стали відомі деталі тарифних пакетів нового мобільного оператора Vodafone, на який перетворюється МТС. Тарифів буде три й абонплата на місяць складатиме 30, 50 та 90 грн. За ці гроші можна буде безкоштовно говорити в мережі Vodafone та "МТС Україна".

    Також, передбачені безкоштовні вхідні дзвінки в роумінгу (15 країнах світу). У всіх тарифних планах присутній 3G-інтернет - 500 МБ, 2 ГБ і 5 ГБ відповідно. Користувачам тарифів за 50 грн/місяць і 90 грн/місяць також надається безлімітний доступ до популярних соціальних мереж і месенджерів - Facebook, Instagram, Twitter, Viber і WhatsApp. Про це пише УНІАН. Українські абоненти Vodafone можуть користуватися домашніми тарифами у 15 роумінгових країнах Європи - це Польща, Італія, Німеччина, Чехія, Іспанія, Португалія, Угорщина, Ірландія, Великобританія, Греція, Нідерланди, Мальта, Албанія, Румунія і Туреччина.

    Нагадаємо, "МТС Україна" є партнером Vodafone ще з 2008 року, коли компанії уклали договір про стратегічне партнерство. У серпні Vodafone зареєструвала в Україні торговий знак сервісу мобільних платежів M-Pesa.

    Компанія Vodafone ще в 2001 році запустила програму виведення бренду на локальні ринки без додаткових інвестицій, пише Ain.ua. Зараз за такою схемою Vodafone працює з операторами на Кіпрі, в Австралії, Бельгії, Болгарії, Ісландії, Латвії, Литві, Люксембурзі, Словенії, Фінляндії, Хорватії, Швеції, Швейцарії та Естонії.

    У лютому цього року російський мобільний оператор МТС перевів 100% акцій дочірньої компанії "МТС Україна" у власність нідерландської Preludium BV, якою володіє люксембурзька Allegretto Holding, яка відповідно належить МТС. Реорганізацію МТС пояснила бажанням розширити можливості залучення інвестицій в "МТС Україна".

    МТС – другий за розмірами абонентської мережі оператор в Україні після "Київстару".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору