ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородець, який для розваги стріляв у рома, зник разом зі зброєю!

    29 березня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Ужгородського "кілера" шукають і правоохоронці, і прокурори.

    У будинку та подвір’ї чоловіка, який у неділю підстрелив молодого ромського хлопця біля ужгородського стадіону "Спартак", поліція провела обшук, але нічого не знайшла.

    Про це повідомив представник ромської громади міста Мирослав Горват на своїй сторінці у Фейсбук.
    Напередодні Горват повідомляв, що зловмисника затримали, але тепер з’ясувалося, що про його місце перебування нічого не відомо. З міськвідділу поліції Горват разом з матір’ю та старшим братом постраждалого хлопця, Павла, поїхали до будинку, де живе стрілець, але їм ніхто не відчинив.
    До Павла у палату офтальмологічного відділення Обласної клінічної лікарні, де він лікується, навідувалися і журналісти з різних видань та телебачення. За підсумками розмови із завідувачем офтальмологічного відділення Мирослав Горват ствердує, що вийняти кулю, яка застрягла в очній порожнині Павла, в Ужгороді нема можливості. У лікарні є магніт, який витягує дрібні залізні речі з ока, але сама куля, яка зараз є в голові Павла, не залізна. Лікарі радять їхати в Одесу у відомий офтальмологічний центр.
    За справу взялася також Ужгородська міська прокуратура. На сьогодні головна проблема – це пошук знаряддя злочину (гвинтівки) та самого злочинця, який переховується.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору