ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Винуватця смертельної ДТП засуджено до 8 років позбавлення волі

    19 квітня 2024 п'ятниця
    39 переглядів
    Закарпатська прокуратура повідомляє...

    За апеляційною скаргою прокуратури.

    Колегією суддів апеляційного суду Закарпатської області підтримано апеляційну скаргу прокуратури області та змінено вирок суду першої інстанції, винуватцю ДТП, в якій двоє жінок загинули та один чоловік отримав травми середнього ступеня тяжкості призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.
    Досудовим розслідуванням встановлено та прокурором доведено, що чоловік, керуючи вантажівкою "DAF" при обгоні на спуску Абранського перевалу перевищив допустиму швидкість руху та втратив керованість над автомобілем, що призвело до зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz» Sprinter та вантажівкою «Volvo».
    Від отриманих результаті ДТП травм дві жінки померли, ще один чоловік отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.
    Вироком суду першої інстанції водія "DAF" визнано винним у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 3 ст. 286 КК України та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати ТЗ строком на 2 роки.
    Проте прокуратура не погодилась з таким вироком суду та оскаржила його.
    Відтак, вироком апеляційного суду Закарпатської області чоловіка засуджено до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати ТЗ строком на 3 роки.
    Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ну, це хіба що ТАКІ справи наша славна правоохоронна система доводить до кінця, ..де не потрібно нічого навіть доказувати, де всі докази самі по собі проти винного..

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ..а біднятко горе-водій, у якого також сім’я, діти, немає нікого і нічого щоби себе захистити - от на ТАКИХ і можна зігнати всю агресію. Це ОДИН такий випадок! А що з іншими???