ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ймовірний організатор вбивства Нємцова заарештований. Правда, поки заочно

    25 квітня 2024 четвер
    78 переглядів
    Такий він був

    У середу, 18 листопада, Басманний суд Москви заочно заарештував бійця батальйону «Північ» МВС російської республіки Чечні Руслана Мухудинова, підозрюваного в організації вбивства опозиціонера Бориса Нємцова.


    «Вина Мухудинова підтверджується показаннями обвинувачених, результатами експертиз, а також іншими матеріалами справи», – цитує BFM обвинувача.


    Обвинувачений раніше був оголошений у федеральний і міжнародний розшук, так як не проживає за місцем реєстрації та фактичного проживання, за даними МВС, втік за кордон за підробленим паспортом (за даними відомства, Мухудинов сховався в ОАЕ).


    «Мухудинову пред'явлені звинувачення у вбивстві і незаконному обороті зброї, він оголошений у федеральний і міжнародний розшуки. Слідство припустило, що саме про нього, як про «Русика», який обіцяє 25 млн рублів за вбивство російського опозиціонера», – сказав імовірний виконавець злочину, колишній військовослужбовець чеченського батальйону «Північ» Заур Дадаєв.


    Під час сьогоднішнього засідання суддя зачитала довідку, згідно з якою Руслан Мухудінов, ймовірно, ховається від правосуддя в Об’єднаних Арабських Еміратах. Слідство припускає, що він міг залишити Росію за чужим паспортом.


    Адвокат Р.Мухудінова заявив про невинуватість свого підзахисного.


    Нагадаємо, Борис Нємцов був убитий в ніч на 28 лютого на Великому Москворецькому мосту недалеко від Кремля. У справі про вбивство заарештовані п’ятеро уродженців Чечні. Всі вони заперечують провину.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору