ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Держприкордонслужба провела змагання на кращу мобільну групу (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    61 переглядів
    Держприкордонслужба України повідомляє...

    На базі Навчального центру Державної прикордонної служби України близько 80 професійно підготовлених прикордонників у складі 6 мобільних підрозділів протягом 3 днів змагалися, аби визначити серед них кращу мобільну групу.

    Напередодні всі військовослужбовці пройшли спеціальний відбір та підготовку на базі Національної академії Держприкордонслужби. І на останньому етапі вони взяли участь у змаганнях, де перевіряються їх навички по п’яти напрямках – фізична підготовка, тактична підготовка, вогнева підготовка, обладнання поста скритого спостереження та орієнтування. На кожній навчальній точці правильність виконання вправ та час фіксували судді змагань.

    «Під час проведення змагань враховано ті виклики і загрози, які є у державі, і на підставі цього провели заходи допідготовки військовослужбовців. Також оцінювалось виконання рейдів, облаштування місць спостереження, маскування, все те, що необхідне кожному з учасників при виконанні поставлених завдань не лише на державному кордоні, а й в районі проведення антитерористичної операції», - розповів полковник Олексій Хохлов.

    Після закінчення змагань та підбиття підсумків кращим військовослужбовцям мобільних груп були вручені нагороди.
    0_4180.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору