ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За борги можуть відключити від газу 6 тис. закарпатців

    23 квітня 2024 вівторок
    37 переглядів
    Може і загаснути

    За 10 місяців 2015 року заборгованість споживачів природного газу у Закарпатті зросла в порівнянні з минулим роком майже на 52 мільйони гривень.


    Окрім заборгованості перед ПАТ «Закарпатгаз» у 94 мільйони гривень, що утворилася до 1-го липня, побутові споживачі накопичили боргів майже на 34 мільйони гривень вже новому постачальнику – «Закарпатгаз Збуту», інформує 21 канал. За борги цьогоріч газовикам довелось відключити понад півтори тисячі закарпатців. Попередження про відключення розіслали ще шістьом тисячам божників! Підприємство радить тим, хто не може заплатити за спожитий газ звертатися по субсидії. Кажуть, у жовтні їх отримали 30 тисяч споживачів.


    Як вже було повідомлено, для отримання достатнього обсягу енергоресурсу, який забезпечить стабільність в період опалювального сезону, постачальник газу повинен в належні терміни розраховуватися з НАК «Нафтогаз України». Проте, на думку як постачальника, так і газорозподільчої компанії, ситуація з розрахунками за газ видається складною, повідомляють у прес-службі ПАТ "Закарпатгаз".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору