ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ІДІЛ влаштує в Росії теракти - МЗС Росії. "Росія слабка" - заявив Барак Обама

    28 березня 2024 четвер
    100 переглядів
    Страшне явище - тероризм

    Глава департаменту МЗС РФ з питань нових викликів і загроз Ілля Рогачов заявив, що Москва прогнозує поновлення спроб загострити ситуацію в Росії за допомогою “Ісламської держави”, передає “Коммерсант”.


    “Всі погрози на адресу Росії в галузі безпеки відпрацьовуються з усією серйозністю і професіоналізмом. Практичний досвід протидії Росії міжнародному тероризму на Північному Кавказі є єдиним успішним прикладом такого роду, і ще не було настільки ж успішного досвіду дерадикалізаціі частини населення”, — заявив І.Рогачов.


    За словами дипломата ІД пробує загострити ситуацію на території РФ.


    “Сьогодні можна прогнозувати відновлення спроб загострити ситуацію на території РФ тепер за допомогою ІД. Як вже неодноразово заявлялося керівниками країни, операція Повітряно-космічних сил Росії в Сирії спрямована на те, щоб стримати загрозу на дальніх підступах”, — зазначив І.Рогачов.

    Як нами вже повідомлялося, Військова місія президента РФ Володимира Путіна в Сирії - це ознака слабкості Росії, а не демонстрація лідерства.

    Про це сказав президент США Барак Обама в інтерв’ю CBS.

    "Я маю сказати, що якщо ви думаєте, що руйнування власної економіки і необхідність надсилати війська, щоб підтримати свого єдиного союзника – це лідерство, тоді у нас різні визначення лідерства", - сказав Обама на ремарку ведучого про те, що Путін намагається конкурувати с президентом США.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору