ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українська влада перелякалася угорських партій на Закарпатті?

    29 березня 2024 п'ятниця
    37 переглядів
    У 2 районах Закарпаття «полетять голови» керівників РДА, міліції та прокуратури?

    Закарпаттям ширяться чутки, що Президент прийняв рішення про кардинальні кадрові зміни у двох районах прикордонної області.

    Кандидатури новопризначених можуть стати великою несподіванкою для всіх.

    За інформацією з джерела, наближеного до адміністрації Президента України Петра Порошенко, Президент прийняв рішення про кардинальні кадрові зміни на Закарпатті. В двох районах області, а саме в Берегівському та Виноградівському буде замінено голів РДА, начальників міліції та прокуратури. Новими керівниками в цих районах стануть уродженці Львівської області, патріоти України, учасники та герої АТО, пише інформаційний портал Новини Закарпаття.

    Дуже схоже, що, ймовірно, Петро Порошенко таке рішення прийняв після подій в Закарпатській обласній раді, де угорська партія КМКС стала в опозицію до пропрезиденської партії «Солідарність» та пішла на союз з ворогом нинішньої влади - партією «Єдиний Центр». Схоже, в Києві в діях КМКС побачили національну загрозу цілісності України.

    Для Закарпаття такі кадрові призначення не будуть дивиною, прикладом може служити Іршавська РДА, де все керівництво зі Сходу України. Також можна пригадати часи Радянського Союзу, коли практично всі місцеві керівники «експортувалися» із-за меж області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору