ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через сильні дощі затопило Рахівщину, однак пік підйому води ще очікується (ВІДЕО, ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    84 переглядів
    Топить Рахівщину

    Синоптики втішних прогнозів не дають


    Інтенсивні дощі, які вже другу добу не припиняються в гірських районах Закарпаття, спричинили різке підвищення рівня води в річках та потоках.

    – Сьогодні під ранок вода в р.Тиса, що протікає в межах м.Рахів, піднялася більш, ніж на два метри, – повідомляє голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. – У с.Білин через перезволоження ґрунту зійшли два зсуви, які перекрили центральну вулицю. На щастя, ніхто з людей не постраждав, інформації про руйнування житла чи господарських будівель не надходило. На 9-ту ранку автомобільний рух частково вдалося відновити. В самому Рахові близько 8-ї ранку Тиса перелилася через лівий берег і підтопила центральну автодорогу.


    Автомобільний рух у місто перекритий за винятком важкої техніки. На вулицях Комарова та Партизанська (колишнє військове містечко, яке розташоване відносно в низині), два гірські потоки вийшли з берегів і почали підтоплювати житлові будинки. Місцева влада спільно з рятувальниками евакуювали звідти п’ятьох дітей, які тимчасово поміщені в дитяче відділення районної лікарні.


    У селищі міського типу Кобилецька Поляна, річка почала підтоплювати електропідстанцію. Найближчим часом заради уникнення аварійної ситуації населений пункт, де проживає три з половиною тисячі мешканців, буде відключено від електроенергії.


    Пік підйому води на Рахівщині очікується сьогодні в обід, після чого паводкова хвиля піде в низинні райони Закарпаття. Ситуація знаходиться під контролем, у всіх «гарячих» точках чергують представники влади, силовики та рятувальники зі спецтехнікою - повідомляють у прес-центрі ОДА.

    Плавний початок Закарпатя

    Posted by Роман Сус on 20 ноября 2015 г.


    rah1.jpg


    rah2.jpg


    rah3.jpg


    rah4.jpg


    rah5.jpg


    rah6.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости