ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Ніколи не кажи ніколи" - Москаль говорить про можливу коаліцію із Єдиним центром

    17 квітня 2024 середа
    91 переглядів
    Домовленості про коаліцію в облраді тривають

    «Знаєте, як казали в приказці: «Ніколи не кажи ніколи». Ми ще не зустрічалися, а тільки обмінюємося люб’язностями через М-студіо, Мукачево.нет та Закарпаття онлайн. Давайте сядемо спокійно і обговоримо все. Ми вчора сіли з «КМКСом» – поговорили, потім зустрілися з паном Кеменяшом, котрий привіз усю свою депутатську групу. Ми поговорили, чітко сказали, що можемо підтримати його на голову ради. Для нас це не принципова позиція», – заявив Геннадій Москаль, представник БПП «Солідарності» в Закарпатській облраді.


    У свою чергу представники партії «Єдиний Центр» теж підтверджують можливість створення великої коаліції. «Ми готові, щоб вони, тобто «Солідарність приєдналися до нас. Тоді у нас буде більш-менш стабільна більшість для подальшої роботи, адже нам потрібно не тільки сформувати керівні органи, але й забезпечити подальшу роботу облради. Я йому про це сьогодні сказав, він пропозицію не відхилив. Наша політична сила погодиться на велику коаліцію разом з «КМКСом» та можливо «Батьківщиною», – заявив журналісту GalagovTV Лендєл Золтан, депутат Закарпатської обласної ради від «ЄЦу». – Минуле засідання показало, що ті домовленості, котрі були між демократичними силами, маю на увазі «ЄЦ», «КМКС» та «Батківщину», не дали результатів. Було 34 чоловіки, проте не всі проголосували для обрання голови. Як відомо, тоді засідання перенесли на сьогодні, проте консультації не дали результатів, щоб одна із сторін мала більшість. Відповідно за пропозицією «Солідарності» сесію знову перенесли. А консультації будуть продовжуватися, поки не буде сформовано більшість».


    Крім того, Золтан Лендєл наголосив, що коаліції з колишніми регіоналами, тобто представниками «Опоблоку» та «Відродження» не буде. «Ми на ширку не підемо», – заявив Золтан Лендєл, депутат Закарпатської обласної ради від «Єдиного Центру».



    Як ми вже повідомляли, сьогодні, в Ужгороді відбулося засідання Закарпатської обласної Ради, але офіційно воно навіть не розпочалося, а рішенням президії було перенесено на вівторок, 1 грудня 2015 року.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Вирішуйте питання нормального життя зака
    раптців,а не діліть портфелі та піртії!!!!