ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Основні показники діяльності малих підприємств області за 2014 рік

    19 квітня 2024 п'ятниця
    20 переглядів

    За результатами структурного обстеження підприємств кількість економічно активних малих підприємств області (без банків, бюджетних установ) склала 5799 одиниць,

    що становить 95,5% загальної кількості підприємств-суб'єктів підприємницької діяльності. Із загальної кількості малих підприємств 88,3% становлять мікропідприємства, у яких середня кількість працівників за звітний період (календарний рік) не перевищувала 10 осіб, а річний дохід від будь-якої діяльності не перевищував суму, еквівалентну 2 мільйонам євро, визначену за середньорічним курсом Національного банку України.
    Обсяг реалізованої малими підприємствами продукції (товарів, послуг) без ПДВ становив 6915,9 млн.грн і склав, як і за 2013 рік, тільки п'яту частину загальнообласного показника обсягу реалізації підприємств. Значно вагомішою частка малих підприємств була у сферах діяльності: наданні інших видів послуг, мистецтві, спорту, розвагах та відпочинку, освіті, діяльності у сфері адміністративного та допоміжного обслуговування, професійній, науковій та технічній діяльності, здійсненні операцій з нерухомим майном, фінансовій та страховій діяльності, інформаціях та телекомунікаціях, транспорті, складському господарстві, поштовій та кур'єрській діяльності, будівництві, сільському, лісовому та рибному господарствах.
    Більше половини обсягу реалізованої продукції (товарів, послуг) склала частка обсягів реалізації малих підприємств у містах Хуст, Чоп, Іршавському, Тячівському, Хустському районах.
    На малих підприємствах у 2014 році працювали 24373 найманих працівників, що склало 30,6% загальної кількості найманих працівників усіх підприємств-суб'єктів підприємницької діяльності області. У розрахунку на одне мале підприємство припадало 4 особи найманих працівників.

    Контактний телефон: 61-21-47.

    Надія Драганчук – начальник відділу введення та контролю даних

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору