ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Двоє юнаків нападали вечорами на жінок в Ужгороді! (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    70 переглядів
    У темних дворах Ужгорода юнаки виривали з рук жінок сумочки та мобільні телефони

    У темних дворах багатоповерхівок вони виривали з рук сумочки та мобільні телефони.



    В Ужгороді поліцейські затримали двох неповнолітніх, які скоювали вечорами напади на жінок-перехожих. Затримані зізналися у скоєнні чотирьох злочинів, але скільки їх було насправді, має з’ясувати слідство.


    Останнім часом в Ужгороді, зокрема в Новому районі міста, сталося кілька нападів на самотніх жінок, які поверталися ввечері додому. Зловмисники підстерігали своїх жертв в темних дворах багатоповерхівок і виривали з рук сумочки та мобільні телефони.


    Після звернень потерпілих розшуком грабіжників зайнялись поліцейські. Під час скоєння чергового злочину патрульні затримали двох смаглявих хлопчаків, в яких вилучили викрадений телефон.


    З′ясувалося, що на жінок вечорами нападали 17-річний ужгородець та на рік молодший житель с.Порошково Перечинського району. Один із зловмисників вже має судимість за скоєння крадіжок, перебував на іспитовому терміні.


    Затримані зізналися в скоєнні щонайменше 4 злочинів. Ось що вони розповідають:


    – Ми йшли ввечері вулицею. Перед нами дівчина проводжала додому подругу. Ми пішли за нею в темне місце. Я запитав, котра година? Вона глянула на мобільний і сказала, що пів одинадцятої. Я припер її до стіни, відібрав телефон, і ми втекли. Друга жінка були трохи п′яна. Я відібрав від неї два телефони…


    Що цікаво, один грабіжник усе звалює на свого товариша. Мовляв, це він мене підмовив красти:


    – Я мав гроші, бо з заробітків повернувся. Машину продав. У мене самого вкрали телефон вартістю 7000 гривень… А він грошей не має, тож підмовив мене нападати на жінок. Він уже раніше крав, має судимість. А тепер і я через нього піду в тюрму…


    – Стосовно затриманих прокуратура порушила кримінальне провадження за ст.186 ч.2 Кримінального кодексу України (Грабіж). Суд взяв їх під варту. Загрожує їм позбавлення волі на строк від 4 до 8 років. Триває слідство, – прокоментувала інспектор Ужгородського відділу поліції майор Діана Дорогій.


    Зібрано докази щодо причетності затриманих до 4 злочинів. Але скільки їх було насправді, повинно встановити слідство, — повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору