ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жириновський хоче розвалити Туреччину "чужими руками" (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    73 переглядів
    В.Жириновський

    До антитурецької пропаганди підключили Жириновського, який запропонував розвалити Туреччину "чужими руками", задівши вірмен та курдів


    Про це Жиріновський сказав в ефірі телепрограми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Россия 1" повідомляє Еспресо.TV.


    "Питання Туреччини потрібно вирішити, і зробити це треба чужими руками. Вірмени ненавидять турків, якщо ми їм дозволимо звільнити їхні західні території, вони із задоволенням звільнять", - зазначив Жириновський.


    "Курди чекають нашої допомоги. Якщо ми скажемо турецьким курдам, що визнаємо їхню незалежність, а їхня кількість як відомо досягає 20 мільйонів, а столиця вже відома, це Діярбекір. Таким чином, Східна Анатолія припинить існування як така. В результаті ми будемо мати незалежний Курдистан та Велику Вірменію", - сказав політик.


    "Греки мріють вигнати турок з Кіпру та просунутись по Македонії далі, болгари мріють. Турок усі ненавидять, вони всім насолили", - додав Жиріновський.


    Також, за його словами, Ердоган мріє зробити свою країною першою в ісламському світі: "Раз із Європою не вийшло, Ердоган розвертає політику в сторону підтримки ісламського світу".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору