ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Соловейко" з Карпат переміг на Міжнародному конкурсі «Палаюча зірка»

    19 квітня 2024 п'ятниця
    130 переглядів
    Хустянин Ярослав Коцан виборов диплом І ступеня Міжнародного фестивалю.

    У столичному Палаці мистецтв відбувся Міжнародний Конкурс-фестиваль молодих виконавців «Палаюча зірка».

    Організаторами заходу виступили народні артисти України та лауреати міжнародних конкурсів Вікторія Бодня та Володимир Горянський. У конкурсі взяло участь більше сотні дитячо-юнацьких колективів із різних куточків держави та із-за кордону. Нашу область на заході представляв вихованець хустської школи мистецтв Ярослав Коцан.
    – Конкурс проходив на надзвичайно високому професійному рівні, за головний приз боролися справді дуже талановиті виконавці. Ярослав переміг у номінації «Вокальне мистецтво (народний, академічний, естрадний спів)". Враження переповнюють нас обох. Приємно, що вдалося вибороти диплом І ступеня на мистецькому поєдинку такого рівня, – зазначила наставниця юного закарпатського «соловейка», завідувачка відділом музично-теоретичних дисциплін Оксана Липчей.
    Слід зазначити, що це вже не перша перемога Ярослава на музичних поєдинках подібного масштабу. Торік своїм співом він здивував Грецію та Словаччину, а нещодавно посів друге місце на ІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі сучасної дитячо-юнацької творчості «ЯСКРАВА КРАЇНА. ЗАКАРПАТТЯ-2015».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору