ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нові "проколи" знайшли у Правилах дорожнього руху!

    29 березня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Діючими ПДР діяльність нових правоохоронців протизаконна.

    Вітчизняне МВС забуло про Правила дорожнього руху – цей найголовніший для багатотисячної армії українських автомобілістів документ залишився поза увагою реформаторів.

    З реформуванням МВС вітчизняних автомобілістів порадували цілою низкою приємних і не дуже нововведень. Одне з ключових змін – ліквідація Державтоінспекції та заміна її на нову Патрульну поліцію з чемними, уважними, принциповими і непідкупними співробітниками. У зв’язку з цим Кабінету міністрів України в особі МВС доводиться переробляти безліч нормативних та відомчих документів. Хоча, за великим рахунком ця робота обмежується технічною заміною старих термінів на нові.

    При цьому на практиці юридичний відділ МВС часто затримує підготовку нагальних документів. Так, наприклад, з цієї причини з 7 листопада майже тиждень не працювали сервісні центри МВС (колишні МРЕВ), із-за чого автомобілісти не могли реєструвати свій транспорт і отримувати права, від чого постраждали імпортери і дилери.

    Журналісти виявили ще один найважливіший прокол МВС – реформатори геть забули про найголовніше для багатотисячної армії українських автомобілістів документі – ПДР. По всій редакції дорожніх правил досі згадуються терміни «Державтоінспекція» і «працівник міліції». Тобто, зважаючи подібної недоробки водії за великим рахунком можуть не виконувати вимоги патрульних поліцейських, посилаючись, що діючими ПДР діяльність нових правоохоронців не обумовлена.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору