ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через інтернет можна купити навіть... дитину (6-ти тижнева дівчинка)

    25 квітня 2024 четвер
    86 переглядів
    Продам дівчинку!

    Болівійські правоохоронні органи повідомили про арешт двох жінок, обвинувачених в торгівлі людьми за допомогою соціальної мережі Facebook, передає Associated Press.


    За дівчинку віком в шість тижнів одна із затриманих заплатила іншій жінці 250 доларів. За допомогою такого придбання обвинувачена мала намір повернути колишнього коханого.


    Як доказ поліцейські надали скріншот з оголошенням про купівлю в Facebook.

    Варто додати, що у сучасному світі торгівля людьми є одним з найбільш брутальних та масових порушень прав і свобод людини.


    Глобалізація в світовому масштабі, зростаюча взаємозалежність та взаємопов’язаність держав, нерівномірність соціально-економічного розвитку окремих регіонів світу спричинили небачене до цього часу ганебне і антигуманне явище, як торгівля людьми.


    За неофіційними даними в світі близько 4 млн. осіб щороку переправляються через кордони держав для використання в підневільній праці. В сучасну работоргівлю втягуються навіть держави, які уникнули рабовласницького періоду у своїй історії. Якщо протягом ХIX століття з Азії і Африки було вивезено 12 млн. рабів, то упродовж останніх 30 років ХХ століття лише азіатських дівчат та жінок до Європи з метою експлуатації в підневільній праці було переправлено 13 млн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору