ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Курс валют на суботу 28.11.2015 (+ новини економіки)

    24 квітня 2024 середа
    50 переглядів
    Курс валют 28.11.2015

    Гривню обіцяють зміцнити до свят.


    Запасів вугілля на складах і теплоелектростанціях вистачить щонайменше на місяць стабільної роботи енергооб’єктів. Хоча надалі питання з постачанням вугілля потребує нових рішень. Одне із них — очікувана поставка з ПАР на рівні 250 тисяч тонн антрациту, який не видобувають на підконтрольній Україні території Донбасу. Про це міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин доповів під час «Години запитань до уряду» у Верховній Раді.

    Накопичено й достатню кількість газу в підземних сховищах. Тому будь-якої залежності від додаткових поставок російського газового монополіста «Газпрому» немає. «Зараз у сховищах понад 16 мільярдів кубометрів. Цього достатньо для проходження опалювального сезону з поставками тільки з Європейського Союзу», — цитує УНІАН слова урядовця. Те саме стосується і ядерного палива для АЕС — його вистачить аж до наступного вересня. Причому частину необхідних поставок у 2016 році може забезпечити компанія Westinghouse.


    Виступав у парламентській залі й перший заступник міністра фінансів Ігор Уманський. Він спробував заспокоїти народних депутатів словами, що ослаблення гривні, яке спостерігається останнім часом, має тимчасовий характер. Воно зумовлено сезонним чинником і тиском надлишкової готівки, однак до Новорічних і Різдвяних свят гривня має шанси на зміцнення.


    Він також повідомив, що вже в понеділок Кабінет Міністрів планує подати законопроект «Про реструктуризацію зобов’язань громадян України за кредитами в іноземній валюті, отриманими на придбання єдиного житла (іпотечні кредити)» до Верховної Ради. Цей законопроект може стосуватися близько 38 тисяч українських сімей.
    kurs_28.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору