ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мер Ужгорода Богдан Андріїв почав приводити місто до охайного виду (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    37 переглядів
    Мер міста керує роботами

    Одразу ж після інавгурації новий мер Ужгорода Богдан Андріїв взявся вправно господарювати та приводити обласний центр Закарпаття до охайного вигляду.

    Незважаючи на дощову погоду, цієї суботи за його дорученням у місті над Ужем задіяно працівників комунальної сфери, які охопили прибиранням багато вулиць, площ, скверів, парків. Очільник міста сьогодні в альпінарії. Він особисто перевіряв роботу місцевих комунальників, спілкувався з робітниками та давав слушні поради з впорядкування прилеглої території.


    Як обіцяв своїм виборцям, докладатиму максимум зусиль, аби навести елементарний порядок у нашому місті. Напередодні зими дерева на вулицях міста скинули свій «одяг», опале листя потрібно негайно прибрати, аби місто мало естетичний вигляд. Також ми не можемо спостерігати, як через безкультур’я деяких людей Ужгород перетворюється у смітник. Тому в першу ж суботу, як тільки приступив до виконання своїх обов’язків голови Ужгорода, взявся до впорядковування прилеглої території вулиць, скверів, парків.



    Закликаю всіх містян дбати про чистоту довкола, не смітити на тротуарах та в зонах відпочинку. Лише спільними зусиллями влади міста та ужгородців ми зможемо надати Ужгороду європейського вигляду, жити комфортно та затишно, не соромитися перед гостями та туристами, - резюмував Богдан Андріїв.

    За словами директора міського господарства Олександра Костенчука, нині задіяно 130 осіб комунальних підприємств та з обслуговуючих житловий фонд міста, 11 одиниць транспорту для вивозу сміття. Відтак прибираються сквери та зелені зони, зокрема сквери навпроти ЗОШ №4 та Закарпатської ОДА, площах Пушкіна, набережних Православна, Слов’янська та Київська, по вулицях Тихій, Митній, Гойди, Собранецькій, Загорській, Закарпатській. Також комунальники прибирають та приводять в охайний вигляд зелені зони міста по вулицях Грушевського, 8 Березня, Легоцького, проспекті Свобода. Вивозиться опале листя та сміття з парків Підзамкового та Боздоського. Після минулої водної стихії прибираються узбіччя вздовж річки Уж від «пластмасової навали».


    До слова, для прибирання зеленої зони в Ужгороді є два парки загальною територією 54 га, 22 сквери – 13,6 га, 8 об’єктів природно-заповідного фонду – 5 га, паркові зелені зони – 72,6 га. Всього на вулицях міста росте понад 13 тисяч дерев.


    mer1.jpg


    mer2.jpg


    mer3.jpg


    mer4.jpg


    mer_5_0.jpg


    mer6.jpg


    mer8.jpg


    mer9.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    слабо граблями зашуршать?