ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На ковзанці «IceLand» в Ужгороді відбувся перший цьогорічний хокейний турнір (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    97 переглядів
    В Ужгороді грали в хокей

    На ковзанці «IceLand» відбувся перший цьогорічний хокейний турнір. У ньому взяли участь 4 команди: «Спартак», «Шахтарські Барси», «Ужгородські вовки» та «Синевир».

    Змагання відбувалися по одному періоду «брудного» часу, тобто по 25 хвилин без перерви. Кожна з команд зіграла три гри. Однак вже традиційно переможців турніру-відкриття не визначали. Кажуть, це товариська гра, тому переможців і переможених немає, повідомило Закарпаття Спортивне.


    У грі кожної з команд давалася в знаки довготривала перерва. Було відчутно, що гравці давно не виходили на лід, не тренувалися. Учасникам важко було як фізично, так і тактично. Це підтвердив і центральний нападаючий «Шахтарських Барсів» Олександр Дмитрієв.


    «Тренування на льоду хокеїстам ніщо не замінить. Відрадно, що вже з наступного тижня розпочнуться повноцінні заняття для кожної з команд. Прийдешній чемпіонат обіцяє бути цікавим та напруженим. З кожним роком його рівень зростає. Підвищується і майстерність гравців, не зважаючи на те, що більшість із нас – аматори. Наразі результати майбутніх ігор передбачити неможливо», – каже Олександр Дмитрієв.
    hokey1.jpg
    hokey2.jpg
    hokey4.jpg
    hokey5.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору