ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чим особлива патрульна поліція Ужгорода та Мукачева?

    16 квітня 2024 вівторок
    66 переглядів
    Мустафа Найєм: Це перший департамент, який ми відкриваємо не у місті-мільйоннику

    Про це розповів Мустафа Найєм.

    Вчора на площі Народній в Ужгороді відбулась церемонія урочистої присяги патрульних поліцейських Ужгорода та Мукачева.
    Після урочистостей вже у соціальній мережі Фейсбук Народний депутат України Мустафа Найєм розповів, чим саме для нього особлива патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.
    "Рівно п’ять місяців тому ми оголосили відкритий набір в департамент патрульної поліції Ужгорода та Мукачева. За цей час ми протестували майже шість тисяч кандидатів, почули мільйон закидів і сумнівів, але створили навчальну базу, зібрали чудову команду тренерів та викладачів, які підготували базу центру управління екіпажами і вже сьогодні ввечері на вулиці Ужгорода та Мукачева виїдуть наші перші патрульні.
    Всього їх 250. Я знаю кожного з цих хлопців в обличчя. Пам’ятаю їх страхи і сумніви під час заповнення анкет, їх схвильовані обличчя під час здачі тестів у 37-ми градусну спеку і радість у перший день навчання. І мені складно приховати свій захват від того, що у нас вийшло. Після Ужгорода я займався запуск набору і тестування патрульних ще у восьми містах. Незабаром такі департаменти з’являться вже по всій країні.
    Але цей, в Ужгороді та Мукачеві - він незвичайний.
    Це перший департамент, який ми відкриваємо не у місті-мільйоннику. Перший, в якому ми створили всю атестаційну і навчальну базу буквально з нуля – в області не було профільних навчальних закладів.
    Перший, в якому один департамент буде обслуговувати два міста. Перший, в якому присягу поліцейських взяли не політики – не президент, не прем’єр і не міністр, а голова Національної поліції України – Хатія Деканоїдзе.
    І нарешті, це моє перше місто, і я дуже радий і гордий, що був куратором саме цього департаменту. Він перший. І для мене він залишиться найдорожчим і найкращим в країні!", – зазначає координатор створення патрульної поліції Закарпаття.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору