ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві планують збудувати підвісний міст і підземний перехід

    23 квітня 2024 вівторок
    64 переглядів
    Мукачево

    У центрі Мукачева, під мостом на вул. Космонавта Беляєва, планують облаштувати підземний перехід, а поблизу Свято-Миколаївського монастиря міська влада має намір збудувати підвісний міст. Про це під час круглого столу з обговорення розвитку велоінфраструктури міста повідомив перший заступник міського голови Ростислав Федів.


    З його слів, уже розглядалася можливість будівництва підземного переходу від "Венеції" до пам’ятника "Великій воді". Проте виникли труднощі з реалізацією задуму, адже під мостом знаходиться чимало комунікацій. Наразі проектанти шукають вирішення проблеми, ймовірно, перехід буде облаштовано під мостом із парку на вулиці Валенберга з урахуванням потреб і пішоходів, і велосипедистів.


    Начальник відділу відділу експлуатації житлового фонду та інфраструктури міста УМГ Мукачева Володимир Алмашій розповів про наміри щодо будівництва підвісного мосту в районі Свято-Миколаївського монастиря. Таким чином у генплан міста мають намір внести концепцію велосипедного руху по дамбі річки Латориця.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору