ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті сталася масова бійка у циганському таборі

    25 квітня 2024 четвер
    20 переглядів
    Циганський табір

    Масова бійка з розбоєм сталася у циганському таборі в Королеві


    Прихильники та родичі місцевого барона днями напали на будинок іншого багатого рома, понівечили дорогого майна на десятки тисяч доларів та розбили кілька машин.


    Під час цього вандальського акту, як повідомило джерело Голосу Карпат, лунали навіть постріли з гумового пістолета. Однак господар дому з сім’єю встиг завчасно втекти з помешкання, тому серйозних тілесних ушкоджень серед учасників побоїща не було.


    У Виноградівському відділенні поліції підтвердили інофрмацію про масову бійку у ромському таборі в Королеві.


    - За цим фактом уже порушено кримінальну справу та ведеться його розслідування, - розповів Голосу Карпат начальник Виноградівського відділення поліції Віктор Ребрей.- За попередніми даними, причиною виникнення конфлікту став випадок двотижневої давності, коли неповнолітній родич місцевого барона розбив вікно на приміщенні магазину і за це дістав по обличчю від родича іншого багатого мешканця табору.


    Образа не забулася і через два тижні вона вилилася в циганську помсту з масовою бійкою і розбоєм. На щастя, вдалося уникнути серйозних тілесних ушкоджень.


    Обидві сторони з приводу виниклого конфлікту зверталися із заявами до поліції. Однак зараз уже самі намагаються його залагодити і обіцяють відкошувати потерпілому знищене майно та автомобілі. Та при цьому правоохоронці продовжують розслідування і по його завершенні справу буде передано до суду.


    Як ми вже повідомляли, 9 жовтня цього року у Мукачеві стався кривавий інцидент між мешканцями табору ромів та бароном, в результаті якого загинув хлопець.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору